Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: İyi Şarkının Kokusunu Alırım C.tesi Şub. 07, 2009 7:02 pm | |
| Demet Akalın, Yeni Albümü İçin Hazırlıklara Başladı.. 'Yeni Albümümü Bahar Aylarında Çıkarmayı Planlıyorum' Diyen Akalın, Şöyle Konuştu: DEMET AKALIN, YENİ ALBÜMÜ İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI.. 'YENİ ALBÜMÜMÜ BAHAR AYLARINDA ÇIKARMAYI PLANLIYORUM' DİYEN AKALIN, ŞÖYLE KONUŞTU:
'İyi şarkı kokusu aldığımı herkes bilir. Yine dillerden düşmeyen şarkılar seçtim. Bir yandan da yeni klibimi çekeceğim. Önümüzdeki günlerde kamera karşısında olacağım.'
ALINTIDIR...!!! | |
|
dml_dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl : SüPeR LaKaßın : Karamell α∂ıη ηє α¢αвα : Damla ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Arev $єкєя нαуναηıм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: İyi Şarkının Kokusunu Alırım C.tesi Şub. 14, 2009 7:48 pm | |
| | |
|
sln-dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 28 Sitemiz Nasıl : harika =) LaKaßın : selocan α∂ıη ηє α¢αвα : selin ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : arev'm $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: İyi Şarkının Kokusunu Alırım C.tesi Şub. 14, 2009 10:52 pm | |
| | |
|