Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Benimde Sevgilim Var C.tesi Şub. 07, 2009 7:06 pm | |
| Demet Akalın'ın Eski Sevgilisi Oğuz Kayhan Yeni Sevgilisiyle Objektiflere Yakalandı... DEMET AKALIN'IN ESKİ SEVGİLİSİ OĞUZ KAYHAN YENİ SEVGİLİSİYLE OBJEKTİFLERE YAKALANDI...
Demet Akalın'ın geçen hafta Emir Tamer'le görüntülenmesinin ardından, bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Oğuz Kayhan da bir başka güzelle gazetecilerin karşısına çıktı. Blackk'e giden Kayhan, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına kız arkadaşıyla el ele poz vermekten de kaçınmadı.
Alıntıdır..!! | |
|
dml_dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl : SüPeR LaKaßın : Karamell α∂ıη ηє α¢αвα : Damla ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Arev $єкєя нαуναηıм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Benimde Sevgilim Var C.tesi Şub. 14, 2009 7:46 pm | |
| | |
|
sln-dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 28 Sitemiz Nasıl : harika =) LaKaßın : selocan α∂ıη ηє α¢αвα : selin ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : arev'm $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Benimde Sevgilim Var C.tesi Şub. 14, 2009 10:54 pm | |
| | |
|
Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Benimde Sevgilim Var C.tesi Şub. 14, 2009 10:55 pm | |
| | |
|