♥ | Demet Akalın Fan CLub © 2009 | ♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
♥ | Demet Akalın Fan CLub © 2009 | ♥

Demet Akalın Fun Club [LL]

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum

3 posters
YazarMesaj
Arev*AkaLıN
!!..α∂мιη
!!..α∂мιη
Arev*AkaLıN

Kadın
Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD
Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ...
LaKaßın : Mor MeLek
α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =)
ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =)
$єкєя нαуναηıм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum 1ejderhawv3sl5nf4
яυн нαℓιм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Melekgibikf5
ιƒα∂єм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum 756400kj2
тαкıмıм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum 3cfc6cbe9b5f994873e98f5ga4
σℓυмℓυ gü¢üм :
Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Right_bar_bleue

υуαяı :
Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Right_bar_bleue

Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Empty
MesajKonu: Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum   Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum EmptyC.tesi Şub. 07, 2009 7:08 pm

'Alişan'a Şerefli Babanın Şerefli Kızını Arıyoruz' Diyerek M. Ali Erbil ve Kızına Hakaret Etmekle Suçlanan Akalın 'Arkadaşıma İyi Dilek Temennisinde Bulundum' Dedi..

'ALİŞAN'A ŞEREFLİ BABANIN ŞEREFLİ KIZINI ARIYORUZ' DİYEREK M. ALİ ERBİL VE KIZINA HAKARET ETMEKLE SUÇLANAN AKALIN 'ARKADAŞIMA İYİ DİLEK TEMENNİSİNDE BULUNDUM' DEDİ..

Şarkıcı Demet Akalın 2007'de Alişan'ın ayrıldığı nişanlısı Sezin Erbil ve babası Mehmet Ali Erbil'i kastederek 'Oğuz, ben ve Alişan beraber geziyoruz ama olmuyor; Alişan yalnız kalıyor. Bir an önce ona şerefli bir babanın şerefli kızını bulmak istiyoruz' dediği iddiasıyla yargılandığı davada ifade verdi. Mehmet Ali Erbil ve kızına hakaret ettiği iddiasıyla hapsi istenen Akalın 'Bunlar arkadaşım için bulunduğum iyi dileklerden başka bir şey değildir. Müştekilerin bu sözlerden niçin alındığını doğrusu anlayabilmiş değilim' dedi. İstanbul 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Demet Akalın katılırken, şikâyetçi Sezin Erbil gelmedi. Demet Akalın 'Şikâyetçilerle aramızda önceye dayalı bir husumetin varlığı söz konusu değildir. Bu nedenle, hakaret etme suçunu kabul etmiyorum' diyerek yazılı savunmasını mahkemeye sundu.

'YARGI MEŞGUL EDİLDİ'

Yazılı savunmasında ilk defa mahkemeye çıkması nedeniyle tedirginlik yaşadığını ifade eden Akalın 'Samimi arkadaşıma bu şekilde temennide bulunmam onlara niçin hakaret olsun ki? Böyle dolaylı ifadeler ve çıkarımlarla suçlanamayacağım kanaatindeyim. Bu tür davalarla yargının gereksiz yere meşgul edildiği kanaatindeyim. Beraatimi istiyorum' dedi. Mehmet Ali Erbil ve Sezin Erbil'in avukatı ise Demet Akalın'ın savunmasını kabul etmediklerini ve şikâyetlerinin sürdüğünü söyledi.

Alıntıdır..!!
https://demetfan.1talk.net
dml_dmt
!!..уєρ уєηι üує
!!..уєρ уєηι üує
dml_dmt

Kadın
Sitemiz Nasıl : SüPeR
LaKaßın : Karamell
α∂ıη ηє α¢αвα : Damla
ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Arev
$єкєя нαуναηıм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum 14civc10
тαкıмıм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum D1e2ee3fede4072d5e25570lf2
σℓυмℓυ gü¢üм :
Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Right_bar_bleue

υуαяı :

MesajKonu: Geri: Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum   Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum EmptyC.tesi Şub. 14, 2009 7:46 pm

teşekkürler jonjon
http://www.cemrekemer-fun.smileyforum.net
sln-dmt
!!..уєρ уєηι üує
!!..уєρ уєηι üує
sln-dmt

Kadın
Sitemiz Nasıl : harika =)
LaKaßın : selocan
α∂ıη ηє α¢αвα : selin
ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : arev'm
яυн нαℓιм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Aktv1
тαкıмıм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum D1e2ee3fede4072d5e25570lf2
σℓυмℓυ gü¢üм :

υуαяı :

MesajKonu: Geri: Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum   Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum EmptyC.tesi Şub. 14, 2009 10:54 pm

saol melek
http://cemrekemer-fun.smileyforum.net/
Arev*AkaLıN
!!..α∂мιη
!!..α∂мιη
Arev*AkaLıN

Kadın
Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD
Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ...
LaKaßın : Mor MeLek
α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =)
ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =)
яυн нαℓιм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Melekgibikf5
ιƒα∂єм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum 756400kj2
тαкıмıм : Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum 3cfc6cbe9b5f994873e98f5ga4
σℓυмℓυ gü¢üм :
Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum Right_bar_bleue

υуαяı :

MesajKonu: Geri: Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum   Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum EmptyC.tesi Şub. 14, 2009 10:54 pm

Önemsiz Askomm
https://demetfan.1talk.net

Hakaret Değil İyi Dilekte Bulundum
1 sayfadaki 1 sayfası