Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Anan Güzel Mi C.tesi Şub. 07, 2009 7:21 pm | |
| Seni herkes sever de benim gibi öper mi Sana herkes bakar da benim gibi bekler mi
Soruyorum kalbine aşk ihanet bilir mi Ölene dek bekleyemem senin anan güzel mi Keyfini bekleyemem söyle anan güzel mi
Erkek dediğin sarmalar sarmalar Kadın dediğin çalkalar çalkalar Kara kaşlım o gözlerin hergün beni oyalar
Beni seni ele güne verir miyim söyle İnadın kurusun çocuk üzme beni böyle
Yanıyorsun yandım olum aşk bekçisi oldum Ölene dek bekleyemem senin anan güzel mi Keyfini bekleyemem söyle anan güzel mi | |
|
sln-dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 28 Sitemiz Nasıl : harika =) LaKaßın : selocan α∂ıη ηє α¢αвα : selin ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : arev'm $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Anan Güzel Mi Paz Şub. 15, 2009 1:03 pm | |
| | |
|
dml_dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl : SüPeR LaKaßın : Karamell α∂ıη ηє α¢αвα : Damla ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Arev $єкєя нαуναηıм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Anan Güzel Mi Paz Şub. 15, 2009 3:01 pm | |
| | |
|