Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Asla Affedilmez C.tesi Şub. 07, 2009 7:22 pm | |
| İhaneti gördüm en sevdiğim dostlarımda Hayatımı bederim onun yolunda Şimdi de gitse bilmediğim uzaklara Onun olduğumu sanıyor ama asla
Asla affedilmez bir hata işledin sen Asla affedilmez bir günah işledin sen
Ne o yaptığı karlı ne çektirdikleri Affedilmeyecek dostlarım
Çok sevmiştim onu deliler gibi Bir vücuda değişti benim sevgimi
Ruhum isyanlar etsede,sana aşığım desede Kalbim seviyor zannetsede,Allah'ım güç ver
Asla affedilmez bir hata işledin sen Asla affedilmez bir günah işledin sen Asla affedilmez bir hata işledin sen Asla affedilmez bir günah işledin sen | |
|
sln-dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 28 Sitemiz Nasıl : harika =) LaKaßın : selocan α∂ıη ηє α¢αвα : selin ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : arev'm $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Asla Affedilmez Paz Şub. 15, 2009 1:03 pm | |
| | |
|
dml_dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl : SüPeR LaKaßın : Karamell α∂ıη ηє α¢αвα : Damla ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Arev $єкєя нαуναηıм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Asla Affedilmez Paz Şub. 15, 2009 3:01 pm | |
| | |
|