Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Aşkın Açamadığı Kapı C.tesi Şub. 07, 2009 7:23 pm | |
| Göründüğü gibi değil Bedeli ağırdır aşkın Düşündüğün gibi değil
Acımıyor artık canım Çok direndim sana güvendim En başından
Bana herşeyim olur musun dedin Daha hiç tanımadan
Aşkın açamadığı kapı Kanatlanıp uçamadığı yer mi var
Kalbimi seve seve sana veririm Bikere de senin için ölsün yar | |
|
sln-dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 28 Sitemiz Nasıl : harika =) LaKaßın : selocan α∂ıη ηє α¢αвα : selin ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : arev'm $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Aşkın Açamadığı Kapı Paz Şub. 15, 2009 1:01 pm | |
| | |
|
dml_dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl : SüPeR LaKaßın : Karamell α∂ıη ηє α¢αвα : Damla ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Arev $єкєя нαуναηıм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Aşkın Açamadığı Kapı Paz Şub. 15, 2009 5:09 pm | |
| | |
|
Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Aşkın Açamadığı Kapı Paz Şub. 15, 2009 6:29 pm | |
| | |
|