Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Bir Anda Sevmiştim C.tesi Şub. 07, 2009 7:24 pm | |
| Nereye kadar gider bilmem Sana hiçbir şey için söz veremem aşkım Birgün gelir bu aşk biter Yaşanan onca anı vurur seni birer birer
Ne başı var nede sonu Kendini kandırma elbet kapanır bu defter
En başından söylemiştim Benle oyun olmaz demiştim ama dinlemedin
Zaten bir anda sevmiştim seni Çok geçmez unuturum Beni deliler gibi sevecek aşık Bu aralar bulurum
Nereye kadar gider bilmem Sana hiçbir şey için söz veremem aşkım
Birgün gelir bu aşk biter Yaşanan onca anı vurur seni birer birer
Ne başı var nede sonu Kendini kandırma elbet kapanır bu defter En başından söylemiştim Benle oyun olmaz demiştim ama dinlemedin
Zaten bir anda sevmiştim seni Çok geçmez unuturum
Beni deliler gibi sevecek aşık Bu aralar bulurum | |
|
sln-dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 28 Sitemiz Nasıl : harika =) LaKaßın : selocan α∂ıη ηє α¢αвα : selin ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : arev'm $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Bir Anda Sevmiştim Paz Şub. 15, 2009 1:01 pm | |
| | |
|
dml_dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl : SüPeR LaKaßın : Karamell α∂ıη ηє α¢αвα : Damla ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Arev $єкєя нαуναηıм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Bir Anda Sevmiştim Paz Şub. 15, 2009 3:02 pm | |
| | |
|