Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Dans Et... C.tesi Şub. 07, 2009 7:27 pm | |
| Üzgünüm ama ilk kez tanıştğım birine telefonumu veremem Yanlış anlama sorun sen değil biraz aşk tecrübem var
Zaten içmişim biraz sarhoşum daha yeni ayrılmışım Kendini biraz rahat bırak ve etrafına bak
Kadeh kadeh içkiler Şıkır şıkır giysiler
Açık seçik cümleler Yanıyor yine geceler
Durma dans et Durma dans et
| |
|
sln-dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 28 Sitemiz Nasıl : harika =) LaKaßın : selocan α∂ıη ηє α¢αвα : selin ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : arev'm $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Dans Et... Paz Şub. 15, 2009 1:00 pm | |
| | |
|
dml_dmt !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 29 Sitemiz Nasıl : SüPeR LaKaßın : Karamell α∂ıη ηє α¢αвα : Damla ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Arev $єкєя нαуναηıм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Dans Et... Paz Şub. 15, 2009 5:18 pm | |
| - sln-dmt demiş ki:
- sqll jonjon
| |
|
Arev*AkaLıN !!..α∂мιη
Mesaj Sayısı : 147 Yaş : 28 Nerdensin Acaba ? : Nie Soruyosun Çaya Mı Geljen xD Sitemiz Nasıl : ...SPR ÖTESİ... LaKaßın : Mor MeLek α∂ıη ηє α¢αвα : Tanıyınca Öğrenirsin =) ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Kendim Tavsiye Ettim =) $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Dans Et... Paz Şub. 15, 2009 6:28 pm | |
| | |
|
gulben !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Sitemiz Nasıl : süperrrrrrr LaKaßın : feryal α∂ıη ηє α¢αвα : gülben ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : seda dalyaprak $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 04/03/09
| Konu: Geri: Dans Et... Çarş. Mart 04, 2009 8:53 pm | |
| demet abla sen süper sin fiziğin le felan söylediğin şarkılarda süper dans ette süper klibide süper olmuş | |
|
akalinharun !!..уєρ уєηι üує
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 26 Sitemiz Nasıl : Çok Güzel LaKaßın : AkalinHarun ;) α∂ıη ηє α¢αвα : Harun ѕιтєуι тανѕιує є∂єη кιм : Google $єкєя нαуναηıм : яυн нαℓιм : ιƒα∂єм : тαкıмıм : ∂υяυмυм : σℓυмℓυ gü¢üм : υуαяı : Kayıt tarihi : 11/10/10
| Konu: Geri: Dans Et... Paz Ekim 24, 2010 9:19 am | |
| | |
|